Ecologie en economie

We zijn een jong en dynamisch architectenduo met jarenlange ervaring in het ontwerpen, begeleiden en sturen van diverse stedenbouwkundige en architecturale projecten. We hebben in het bijzonder expertise in lage-energiewoningen, passiefhuizen en houtskeletbouw. We proberen in onze projecten het ecologische met het economische te verzoenen.

Klant centraal

We hebben oor en oog voor uw wensen en helpen graag uw ideeën om te zetten naar de praktijk. Een waarheidsgetrouwe maquette kan helpen om uw dromen in de ontwerpfase al eens als realiteit te zien. We helpen u verder met raad en daad bij materiaalkeuzes, mogelijkheden en opties.

Leefbaarheid & duurzaamheid

We staan garant voor een transparante, ongedwongen aanpak. We gaan optimaal mee in de realisatie van uw plannen en houden daarbij rekening met uitvoerbaarheid en budget. Leefbaarheid én duurzaamheid staat bij ons centraal.

Transparante communicatie

We leven afspraken na en zorgen dat u bij de bouw of verbouwing niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We communiceren duidelijk naar timing toe en leven deadlines ook punctueel na. Een woord is een woord.