Ecologie en economie

We zijn een jong en dynamisch architectenduo met jarenlange ervaring in het ontwerpen, begeleiden en sturen van diverse stedenbouwkundige en architecturale projecten. We hebben in het bijzonder expertise in lage-energiewoningen, passiefhuizen en houtskeletbouw. We proberen in onze projecten het ecologische met het economische te verzoenen.

Klant centraal

We hebben oor en oog voor uw wensen en helpen graag uw ideeën om te zetten naar de praktijk. Een waarheidsgetrouwe maquette kan helpen om uw dromen in de ontwerpfase al eens als realiteit te zien. We helpen u verder met raad en daad bij materiaalkeuzes, mogelijkheden en opties.

Leefbaarheid & duurzaamheid

We staan garant voor een transparante, ongedwongen aanpak. We gaan optimaal mee in de realisatie van uw plannen en houden daarbij rekening met uitvoerbaarheid en budget. Leefbaarheid én duurzaamheid staat bij ons centraal.

Transparante communicatie

We leven afspraken na en zorgen dat u bij de bouw of verbouwing niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We communiceren duidelijk naar timing toe en leven deadlines ook punctueel na. Een woord is een woord.Toezichthoudende autoriteit:
Orde van Architecten – Raad Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt
011/28 30 77
raad.limburg@ordevanarchitecten.be

Gedragscode:
Reglement van 16 december 1983 van beroepsplichten door de Nationale Raad van de Orde der architecten vastgesteld (B.S., 8 mei 1985).
Goedgekeurd bij art. 1 K.B. 18 april 1985 (B.S., 8 mei 1985).
Officiële Duitse vertaling: K.B. 28 februari 1999 (B.S., 27 oktober 1999 (eerste uitg.)).